Participanti Fundraiseri

Crosul pentru Viață 2020

Fondurile colectate prin organizarea crosului vor fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d)”.
Donatii se pot face prin intermediul platformei Galantom:

Fundraiseri:

Adina Murăreci

În ziua de astăzi nimic nu mai este normal. Femei care își doresc copii nu pot rămâne însărcinate din cauza stresului care nu ne mai dă pace, mediului poluat în care trăim zi de zi, a mâncării tot mai puțin sănătoase, apariției acestei dorințe la vârste înaintate când nu se mai poate face nimic, etc.

Pe de altă parte, femei care au șansa prețioasă de a avea un copil, o resping, din cauza momentului nepotrivit în care acesta apare sau mai bine zis, a gândirii neomenești a celor din jur, punându-se presiune pe ele și insuflându-le ideea avortului ca unică și ideală rezolvare pentru toate problemele lor.

Însă mai există și oameni buni, oameni raționali, cu suflet și minte și credință, care vor sa întindă o mână de ajutor, care cred că bobul de mazăre din pântec este o viață cu proprie personalitate încă din momentul concepției, până la moartea naturală. În privința primul aspect noi, oamenii de rând, nu putem face prea multe, dar în privința celui de al doilea, devenim puțin mai putincioși. Haideți să sprijinim femeile în criză de sarcină. Eu pe 14 martie alerg pentru ele.

Puteți ajuta și dumneavoastră susținând acest eveniment, cu donații atât cât se poate sau venind alături de mine să alergăm împreună în parcul IOR la cea de a șasea ediție “Crosul pentru Viață”! Fondurile colectate prin organizarea crosului vor fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză”(sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Haideți SĂ FIM UMANI. Consider ca aceasta este rezolvarea multor probleme ale zilelor noastre.

Voi alerga alături de logodnicul meu și ne-am propus ca target 100 de lei pentru fiecare km, în total suma de 600 de lei.

Vă mulțumesc!

Adina Murăreci

Donații pentru Adina se pot face aici: https://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Andreea Vatră

Salut!

Particip la Crosul pentru viață, cu obiectivul de a strânge câte 100 lei pentru fiecare kilometru din cei 11 de parcurs.

Donațiile vor fi alocate sprijinirii fetelor însărcinate și celor ce au născut, precum si bebelușilor lor, după nevoie, prin activitatea desfășurată în cadrul Centrului Sfânta Alexandra Imparateasa (https://centrulalexandra.ro/).

Vă mulțumesc.

Andreea Vatră

Donații pentru Andreea se pot face aici: https://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Ana Maria Avram

Dragi prieteni,

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu. Mie mi-a fost dăruită la început de primăvară, într-o lună binecuvântată, în anotimpul renașterii.

Cea mai frumoasă zi din an pentru fiecare din noi este ziua de naștere, deoarece este ziua în care sărbătorim viața.

Pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 26 de ani și,pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, la care voi alerga pe data de 14 martie 2020, în parcul Alexandru Ioan Cuza(IOR) din București.

Îmi doresc ca fiecare copil să aibă o zi de naștere.  Femeile aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d) trebuie ajutate.

Cel mai frumos cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pro viață pe care știți cu toții că o susțin.

Ajutorul tău contează 🙂

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria

Donații pentru Ana Maria se pot face aici: https://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Cornelia Moldoveanu

Alerg și salvez!

Așa aș descrie ziua de 14 martie 2020, în care voi alerga la Crosul pentru Viață. Am decis să susțin campania “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Ajută și tu la împlinirea acestui scop și susține-mă cu orice sumă.

Mulțumesc,

Cornelia Moldoveanu

Donații pentru Cornelia se pot face aici: https://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Radu Ioan

Fondurile rezultate din aceste donații vor fi redirecționate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” care are ca scop sprijinirea femeilor și familiilor aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material sau locativ) – a se vedea siteul: romaniapentruviata.ro.

Puteți participa la Crosul pentru Viață 2020 și suma alocată înscrierii va merge în aceeași direcție!

Vă mulțumesc în numele lor!

Radu Ioan

Donații pentru Radu se pot face aici: https://studentipentruviata.galantom.ro

Crosul pentru Viață 2019

Ana Maria Avram

Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Anul acesta am decis să alerg pentru această cauză pe care o susțin de multă vreme și în organizarea căreia mă implic cu drag în fiecare an.

De asemenea, pe data de 12 martie voi împlini minunata vârstă de 25 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București.

Și anul acesta doresc să îmi donez ziua de naștere și cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toții că o susțin.

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei.

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu.

Ajutorul tău contează 🙂

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria

Donații pentru Ana Maria se pot face aici: http://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Cristina Sima

Pentru a sprijini viața, am decis să particip la Crosul pentru Viață. Este prima oară când voi participa la un cros și la organizarea acestuia, dar scopul caritabil m-a determinat sa accept această nouă provocare.

Oricine poate face o faptă bună, să ajute o mamă să nască și să crească un copil cu un simplu click, donând.

Cu fiecare copil, un înger vine pe lume!

Vă mulțumesc!

Cristina

Donații pentru Cristina se pot face aici: http://studentipentruviata.galantom.ro

*****

Mircea Georgescu

Donații pentru Mircea se pot face aici: http://studentipentruviata.galantom.ro

 

Crosul pentru Viață 2018

Ana-Maria Ionescu

Dragi prieteni,

Anul acesta am ales să îmi fac un dar mai special şi anume să îmi donez ziua de naştere.

Am ales “Asociaţia Studenţi pentru viaţă” pentru că eu cred cu tărie în proiectele lor, în sprijinul de orice fel pe care îl oferă.

Pe voi, cei ce doreaţi să îmi oferiţi un dar oricât de mic, vă invit să vă alăturaţi cauzei şi să donaţi.

Haideţi să sprijinim împreună mamele în situaţii de criză.

Vă mulţumesc!

Vezi donatiile pentru Ana-Maria: aici

***

Cristina Năstase

Dragi prieteni,
Pe 17 martie voi fi în parcul IOR, participând la “Crosul pentru viață”.
Acesta este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață care promovează respectarea și sprijinirea femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ etc.).
Vă invit pe toți să participați sau să susțineți “Crosul pentru viață”, printr-o donație modică (orice bănuț contează).
Vă aștept cu drag.

Vezi donatiile pentru Cristina: aici

***

Alexandra Nadane

Sunt Alexandra Nadane. Din 2013 coordonez Asociația Studenți pentru viață. Acum a venit timpul să și alerg pentru viață. Pe 17 martie particip la Crosul pentru viață pentru a face cunoscută cauza sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Cred că este timpul să trecem la fapte, mai mult ca până acum. Dacă și tu gândești la fel ca mine, hai să ajutăm împreună! Donația ta va ajuta o femeie în criză de sarcină să-și recapete încrederea în viitor și să se bucure de viața copilului ei.

Vezi donatiile pentru Alexandra: aici

*****

Cezara Elena

Bună!

Sunt Cezara și iubesc să petrec timp în natură cu familia mea. Ziua de sâmbătă, 17 martie 2018, ne-o vom petrece în Parcul IOR, participând la “Crosul pentru Viață”.

Acesta este un eveniment sportiv caritabil organizat de către Asociația Studenți pentru viață care promovează respectarea și sprijinirea femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ etc.).

Poți cumpăra, simbolic, pași la cursa de 10 kilometri, donând astfel pentru a ajuta femei și familii să depășească momentele delicate și să se reintegreze în societate.

Pentru această cursă mi-am propus să găsesc cel puțin 20 de prieteni care să ofere câte 25 de lei.

Vă mulțumesc!

Vezi donatiile pentru Cezara: aici

*****

Ana Maria Avram

Dragi prieteni,

Alături de echipa organizației Studenți pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să dăm o mână de ajutor femeilor aflate în criză(sarcina neaşteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Susțin evenimentele caritable de mult timp și mă implic cu drag în organizarea Crosului pentru viață în fiecare an.

Pe 12 martie voi împlini minunata vârstă de 24 de ani și pentru că îmi place să îi am alături pe cei dragi în astfel de momente, vă invit pe toți să participați sau să susțineți Crosul pentru viață,care va avea loc sâmbătă, 17 martie 2018, în parcul Alexandru Ioan Cuza din București.

Aşadar, de ziua mea, cel mai important cadou ar fi să știu că sunteți alături de mine și de cauza pe care știți cu toți că o susțin.

Pentru această cauză mi-am propus să găsesc 20 de prieteni, care să doneze cel puțin 15 de lei.

Viața este cel mai frumos dar oferit de Dumnezeu.

Ajutorul tău contează 🙂

Vă îmbrăţişez cu drag,

Ana Maria

Vezi donatiile pentru Ana Maria: aici

*****

Traian-Cristian David-Matei

Salutare!

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei şi sprijin viaţa alergând la Crosul pentru Viaţă.

Îmi place s-alerg şi iubesc s-ajut oamenii. Am avut ocazia să le îmbin de câteva ori la evenimentele caritabile la care-am participat: Crosul Pentru Viaţă, Crosul Pădurii, Sky Run, Ultra Swim, Semimaraton Braşov, Maratonul Internaţional de la Roma, Maratonul Internaţional Cluj, Wings for Life, The Color Run, etc…

Evenimentul Crosul Pentru Viaţă este o acţiune caritabilă ce are drept scop atragerea atenţiei şi-a sprijinului către diversele probleme sociale spre ameliorarea şi rezolvarea cărora este direcţionată activitatea Asociaţiei Studenţi pentru Viaţă şi face parte dintr-o suită de evenimente aflate sub egida Lună pentru Viaţă.

Împreună putem reuşi.

Mulţumesc din suflet!

Vezi donatiile pentru Traian-Cristian: aici

*****

Crosul pentru Viață 2017

Alexandra-Alina Popa

Despre mine – contează prea puțin: important este de ce să susținem dreptul la viață? Am un singur raspuns: Pentru ca este cel mai frumos, cel mai prețios și cel mai nobil dar de la Dumnezeu.

Sunt multe motivele pentru care femei, familii trec prin momente dificile, situații de criză. Alături de echipa inimoasă a Studenților pentru Viață și a prietenilor de la Pegas Triatlon Club, avem ocazia să le dăm o mână de ajutor și împreună, cu blândețe, atenție, responsabilitate, să le fim alături, încurajând atitudini pozitive, comportamente de găsire a soluțiilor.

Crosul pentru viață – este un eveniment caritabil – la care va invit să participați, fie activ, prin parcurgerea celor 2 tipuri de trasee, ca spectatori, fie prin donații, contribuind astfel la activitatile Asociatiei Studenți pentru viață :

promovarea valorilor si respectului pentru viata umana, de la concepție pana la naștere sprijin și consiliere pentru tinerele aflate in criza de sarcină programe de informare si formare pentru familie si integrare socială

Mai mult decât atât, este o ocazie pentru fiecare dintre noi, să arătăm că suntem Oameni, că suntem solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru, iar bunătatea și generozitatea primează de fiecare dată. Din motive medicale, nici anul acesta nu mai pot alerga, dar sunt bucuroasă să duc mai departe mesajul acestui cros – împreună, susținem viața, susținem mamele și copiii în dezvoltarea lor la nivel material, socio-profesional.

Pentru că a dărui, mai ales celor aflați în nevoi, este un gest firesc al fiecărui OM. Fii Om, fii Galant OM

Ajutorul tău contează 🙂

Hai la Cros! Hai să faci bine!

Vezi donatiile pentru Alexandra-Alina: aici

*****

Alexandru Zaharia

Asociatia Studenti pentru viata sprijina femei si familii in situatii dificile, de criza. Haideti sa dam cu totii o mana de ajutor!
Pe 18 martie 2017 are loc in parcul IOR evenimentul caritabil Crosul pentru viata, unde vom imbina frumusetea unei zile in parc cu generozitatea si ajutorarea celor care au nevoie de sprijin.
Afla mai multe pe www.crosulpentruviata.ro si sprijina cauza printr-o donatie…in limita stocului disponibil 🙂
Targetul meu poate parea greu de atins, dar pic cu pic se face mult si se face bine.
Multumesc!

Vezi donatiile pentru Alexandru: aici

*****

Tudor Butu

Dragi prieteni,

Pe 19 martie împlinesc 40 de ani şi pentru că îmi doresc să sărbătoresc această zi alături de prietenii mei, vă invit la Crosul pentru Viaţă!

Vom alerga în parc, vom simţi bucuria vieţii şi ne vom gândi şi la scopul acestui eveniment caritabil: de a atrage atenția asupra diverselor probleme sociale legate de respectul pentru viață, promovând totodată, un stil de viață sănătos și echilibrat.

Voi, prietenii mei, ştiţi că organizez evenimente sportive în scop caritabil. Vă reamintesc doar faptul că prima ediţie a concursului de alergare montană Cozia Mountain Run (2012) a fost organizată în beneficiul Aşezământului social pentru copii şi mame fără adăpost din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu.

Astăzi sunt alături de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă nu doar în organizarea crosului, ci şi în strângerea de fonduri pentru sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. Suportul acordat de către Studenți pentru Viață include și acțiuni în zona de consiliere în vederea orientării profesionale și a incluziunii sociale.

Aşadar, de ziua mea, vă rog să nu daţi bani pe cadouri pentru mine, ci să îi donaţi pentru o cauză binecuvântată!

Vă îmbrăţişez cu drag şi vă mulţumesc,

Tudor

PS: Am nevoie de doar 100 de prieteni care să doneze cel puţin 40 lei (vârsta mea), pentru a strânge suma de 4.000 lei.

Vezi donatiile pentru Tudor: aici